Şapkalarım Blisskiss' de ve www.hediyeyarat.com 'da satışta...

SAYFALARDA NELER VAR?

Başka şapka yok muu? Var... Zeynep ' de...


CONTEMPORAY İSTANBUL' dan birkaç kare, gözüme çarpan tasarımlar ve 2010 JAPONYA YILI... İTÜ' de JAPANESE DESIGN TODAY 100, Tasarım ' da...


KONYA Yolculuğu, BATI KARADENİZ turu SAFRANBOLU, SİNOP ve AMASRA Hep Gezsek ' de...


4 Kasım 2010 Perşembe

AJANDA.TV... KÜLTÜR-SANAT ADINA HERŞEY...

   Aslında pekçoğunuz biliyordur ama ben de bir üzerinden geçeyim... Dostum olur kendisi. Vizyona hangi filmler girmiş biiir bir anlatır. Uzun zamandır tiyatroya gimedim derim; ondan da haberi vardır. Koca İstanbul, mutlaka bir festival vardır. Ya da ne biliyim müze, sergi falan beni hiiç yormaz listeyi döker önüme. Bu kadarla da bitmiyor. Kendi bünyesinde programları var. Fotograf, kitap gibi görsel ve yazın dünyasından haberler alabilirsiniz. Tasarım adına ilginç şeyler öğrenebilirsiniz. Nitekim az sonra göreceğiniz çılgın ayakkabı tasarımları haberini dostumdan ödünç aldım. Teşekkür ederim:))

Nerde kalmıştık? TÜYAP KİTAP FUARI' nı duymayan kalmadı heralde.

Peki duydunuz mu İFSAK 22. FOTOĞRAF GÜNLERİ başlamış? Şöyle özet geçeyim:

 2 Kasım- 12 Aralık tarihleri arasında devam edecek Bienal tadında bir etkinlik. İFSAK, Taksim Cumhuriyet Sanat galerisi ve Taksim metro yürüyen bantlarda takip edebilirsiniz sergileri ve aktiviteleri. Mesela yürüyen bantlardaki sergiler çok keyifli. Sema Özevin'in " Bir emeğin Öyküsü PİŞMANİYE "; Ortaköy Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi ve Beyoğlu Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi öğrencilerinin çalışmaları sergileniyor.

Detaylı bilgiler İFSAK ve AJANDA.TV 'de.... Takip edin derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder